REKLAM ALANI




   
REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
0 546 432 3209
REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
BİLİM ODASI
(DENEY SAYFASI)
İletişim

Eğitim İnternet Kafe

+(90) 324 751 75 10
 


Mehmet SANİ

+(90) 536 689 29 47


 

Mail Adresimiz
 

mehmetsani54@hotmail.com

 

 

 


 

04/04/2012 Çarşamba Günü Merhum Alparslan Türkeş Vefaatının 15.yıl Dönümünde Mhp Gülnar ilçe Binasında Kur’an Okunarak Dualarla Anıldı.

MHP Gülnar İlçe Başkanı Nebi Ulupınar;Değerli Dava arkadaşlarım.

Başbuğumuz Kurucu Genel Başkanımız,Bilge Liderimiz,merhum, Alparslan Türkeş'in  ölümünün 15'inci  yıldönümü münasebetiyle Teşkilatımız tarafından bu gün Kur’an ve mevlit okutarak dualarla anmak için burada toplanmış bulunuyoruz.Değerli ülküdaşlarım tekrar hepinize hoş geldiniz der katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim diyerek,Efsanevi lider Başbuğumuzun ruhu şad, mekanı cennet olsun."dedi.


Anma törenine katılan Belediye  Başkanı Ahmet Günel  törende yaptığı konuşmada;Bu gün buraya başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 15 .yılında dualarla anmak için toplanmış bulunuyoruz dedi. Uzaktan yakından gelerek bu gün bu Anma proğramına katılan partililere ve ülkücülere hoş geldiniz diyerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Günel "Başbuğumuzun açtığı yolda, onun sergilediği seviyeli, ilkeli siyaset bizim de kılavuzumuz olmaya devam edecektir" dedi...
Türk siyasi tarihinde önemli yeri olan Başbuğ Alparslan Türkeş'i vefatının 15'inci yılında rahmet ve saygı ile andığını ifade eden Başkan Günel, tarihi iyi bilen, tecrübeli ve bilgili bir lider olan Başbuğ Alparslan Türkeş'in, ortaya koyduğu görüşler ve gösterdiği hedefler ile her zaman Türk Milleti'nin hislerine tercüman olduğunu kaydetti. Adı Türk milliyetçiliği ve vatan sevgisiyle özdeşleşen Başbuğ Alparslan Türkeş'in, hayatı boyunca Türk Milleti'nin huzuru, birlik ve beraberliği uğruna Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam ettiğini belirten Günel, "Alparslan Türkeş'in milliyetçilik anlayışının temelinde, Türk milletine karşı beslenen derin sevgi yatmaktadır. Hayatını ülkesine ve milletine adamış,bir liderdir dedi. Kendisini tekrar rahmet,Şükran ve minnetle anıyoruz Ruhu Şad mekanı cennet olsun dedi.

Konuşmaların arkasından Kuran tilaveti ve mevlit okundu,Başkan Ahmet Günel’in yapmış olduğu duaların ardından törene katılan partililere tatlı ikram edildi.
Törene,Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel,Büyükeceli Belediye Başkanı Mehmet Kale,eski İl genel Meclis Üyelerinden Mustafa Ateş,Önceki İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, MHP Gülnar Belediye Meclis Üyeleri,MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri,Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetim kurulu ülkücü gençler ve çok sayıda partililer katıldı.

 

Gülnar Net Haber Gazetesi ve Gulnarnet.com ailesi Olarak, merhum Türkeş'in Kabri Nur Mekanı Cennet Olsun.

 



1041 kez okundu

Yorumlar

MEKANI CENNET OLSUN     06/04/2012 12:10

Merhum BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'in Kabri Nur Mekanı Cennet Olsun.
Misafir - FAHRİ BAĞDEMİR

MEKANI CENNET OLSUN     06/04/2012 12:05

Merhum BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'in Kabri Nur Mekanı Cennet Olsun.
Misafir - FAHRİ BAĞDEMİR

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam61
Toplam Ziyaret586521
GÜLNAR NÖBETÇİ ECZANE
buraya tıklayınız
Facebook Sayfası

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
Site Haritası
Üyelik Girişi